OM OSS

Vår vision har alltid varit att skapa stora mängder bilder med högsta kvalité. Det är en målsättning som ställer höga krav på processen när tiden för varje bild knapp.

Att nå sina kunder digitalt ställer höga krav på det visuella. Vårt arbetsflöde och teknik gör att vi kan hantera stora mängder bilder och leverera dem med hög och jämn kvalitét. Vi vill också att det ska vara enkelt för beställaren att få bilder färdiga och anpassade för plattformen där de ska publiceras.

Tidigt i processen skissar vi tillsammans med kunden fram ett bildmanér anpassat efter företagets identitet. I det skedet skapar vi en mall som vi kan följa för att hålla ihop de äldre bilderna med de nya, exempelvis när sortimentet behöver fyllas med nya produkter. Vi vet att bra produktbilder har en stor inverkan på försäljning. Vi drivs av att våra bilder ska ge resultat.

Om ni vill veta ännu mer om oss och hur vi jobbar så skicka ett mejl eller ring oss. Vi träffas gärna och berättar mer om hur vi kan vara till hjälp.

2014

Linus Morales och Lucas Frisk Bergqvist går ihop och bildar en fotostudio tillsammans under namnet LINUS LUCAS.

2015

Vi flyttar in i en industrilokal på Friisgatan i Malmö och börjar arbeta med varumärken och retailers runt om i södra Sverige.

2016

Capture Things AB bildas och vi lämnar vårt gamla namn bakom oss.

2017

Vi växer och bygger en ny större studio på Monbijougatan i Malmö. Med mer studioyta kan arbeta med större produktioner samt ha igång två fotograferingar samtidigt.